OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a El Vendrell (Tarragona) 

Es busca logopeda col·legiada per treballar totes les tardes a un centre privat amb infants i adolescents que presenten retards o trastorns del desenvolupament del llenguatge o la parla, dificultats en la comunicació, en la lectoescriptura i treball miofuncional. 

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 11 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial.
DILLUNS DE PASQUA

Us informem que el dilluns 6 de juny romandrem tancats per ser festiu a Barcelona.
COL·LEGI DE LOGOPEDES DE BALEARS

El Col·legi de Logopedes de Balears organitza el curs: Intervención Logopédica en Atención Temprana: la familia como coterapeuta, a càrrec de Claudia T. Escorcia Mora.

Dates: 28 de maig i 4 de juny en modalitat en línia. Inscripcions a l'enllaç següent:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CASTILLA LA MANCHA

El Colegio de Logopedas de Castilla La Mancha ofereix el curs: Discapacidad auditiva en atención temprana, a càrrec de Carmen Abascal, María Ruíz Montes i Magdalena Santolalla Fernández de Bobadilla.

Data: 4 de juny en modalitat en línia. Inscripcions a l'enllaç següent:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE GALICIA

El Colegio de Logopedas de Galicia organitza el curs: Motricidad orofacial basada en la fisiología del ejercicio e individualidad del paciente, a càrrec de Marcia Adrião-Briz.

Data: 11 de juny en modalitat presencial. Inscripcions a l'enllaç següent:
AJUDES DINS DEL PROGRAMA KIT DIGITAL

El Programa Kit Digital és una iniciativa del Gobierno de España que ha posat en marxa el Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital per impulsar la digitalització de pymes i autònoms. Amb els fons del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia de España, financiat per el Plan europeo Next Generation EU.

Si el teu negoci forma part d'una petita empresa, microempresa o ets un treballador autònom de qualsevol sector o tipologia de negoci pots accedir a aquests ajuts. Sol·licita el teu bon kit digital i inicia la digitalització del teu negoci amb el suport de Microlab.
EL SERVICIO NAVARRO DE SALUD-OSASUNBIDEA SOL·LlCITA LOGOPEDES 

Davant la necessitat de treball logopèdic en pacients neurològics i la falta de professionals que actualment engloben les llistes de contractació del Servicio Navarro de Salud, s'obren llistes de contractació per a aquest servei.

És un centre dedicat a la rehabilitació neurològica en pacients aguts i subaguts on es tracten problemes del llenguatge, dificultats de la parla i dificultats o problemes de la veu.

Si esteu interessats podeu contactar-hi a través del correu electrònic que trobareu a l'enllaç següent: 
INICIATIVA RETORN AMB OPORTUNITATS, DE L'AJUNTAMENT DE BARCELONA

Retorn amb Oportunitats és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i el Departament de Joventut, amb la finalitat de recuperar el talent jove que ha emigrat aquests últims anys.

El programa ofereix acompanyament per a la recerca de feina i la resolució de consultes administratives relacionades amb el retorn i es dirigeix a joves de fins a 35 anys que han residit a l'estranger durant un mínim de 12 mesos i que desitgin retornar a Barcelona o a la seva àrea metropolitana. Al programa també hi poden accedir joves que ja hagin tornat en els últims mesos. Més informació a l'enllaç següent:
HOMENATGE AL PROFESSOR ALFRED BONAVIDA 

La Fundació Pedro Salesa Cabo juntament amb La Salle-URL organitzen un acte d'homenatge al professor Alfred Bonavida el proper dia 16 de juny a les 19:00 h a l'Auditori de la Salle-URL.

El Dr. Alfred Bonavida, històric professor del Campus en l'especialitat d'acústica, va ser un professional que va dur a terme grans contribucions en l'anàlisi de la veu, la logopèdia i l'audiologia. Inscripcions gratuïtes a l'enllaç següent:
RECORDATORI: AJUTS PER A L'ALUMNAT AMB NECESSITATS ESPECÍFIQUES DE SUPORT EDUCATIU (2022-2023)

S'ha publicat la convocatòria d'ajudes per a l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu per al curs 2022-2023.

Inclou l'alumnat amb discapacitat, amb trastorn greu de la conducta o de la comunicació i del llenguatge, i trastorn de l'espectre autista.

El període de presentació de sol·licituds es podrà demanar des del 19 de maig fins al 30 de setembre de 2022. Més informació a l'enllaç següent:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat