Esteu a punt de rebre el nou monogràfic de la revista LOGOPÈDIA fet amb tot el cor: Bioètica i logopèdia. Esperem que us agradi!
LA COMUNICACIÓ, LA MILLOR EINA D'ACOLLIDA

La Comissió de Drets Socials del CLC ha creat aquest recull de recomanacions per assessorar les famílies i el personal d'acollida en la comunicació amb infants i adolescents refugiats.

Al següent enllaç us podeu descarregar el document:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE GALICIA

El Colegio de Logopedas de Galicia organitza el curs en línia Trastornos Lectores: de la Evaluación a la Intervención, a càrrec d'Agustín Gómez.

Data: 7 de maig de 2022 en modalitat online. Inscripcions al següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE EXTREMADURA

El Colegio de Logopedas de Extremadura us convida a la xerrada gratuïta en línia Charla Introductoria sobre neuromodulación y logopedia aplicada a las nuevas tecnologías, a càrrec d'Armando Rodríguez Martínez.

Data: 7 de maig de 2022 en modalitat online. Inscripcions al següent enllaç:
XIII JORNADA SOBRE DISLÈXIA A CATALUNYA

L'Associació Catalana de la Dislèxia organitza la 13a Jornada sobre Dislèxia a Catalunya.  

Aquest any en fa 30 que es va crear l'Associació Catalana de la Dislèxia i altres Trastorns Específics d'Aprenentatge. Doble motiu de celebració!

Data: dissabte 7 de maig de 2022 en modalitat presencial. Descompte a col·legiats.
Inscripcions al següent enllaç. 
RECORDATORI: 3a EDICIÓ DE LOGOPÈDIA A LA PRÀCTICA - JORNADES DE CASOS CLÍNICS

Els Estudis de Logopèdia (UVic-UCC/UOC) organitzen la 3a edició de Logopèdia a la pràctica - Jornades de casos clínics.

Aquestes jornades són una iniciativa dels estudis de Logopèdia que s'organitza amb la finalitat de promoure l'intercanvi d'experiències entre professionals d'aquest àmbit de coneixement.

Data: 13 de maig de 2022 en modalitat online. Inscripcions al següent enllaç. 
TEST BARCELONA-2

Test-Barcelona Services SL i MeetingCampus organitza el curs en línia Test Barcelona-2: Introducció, administració i puntuació. Constarà de 15 hores lectives i s'ofereix un descompte als logopedes col·legiats.

Trobareu el cupó de descompte i la resta d'informació a l'àrea restringida del web (Àrea col·legial > Informacions i recursos).

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat