REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Àrea col·legial > Perfil professional
PERFIL PROFESSIONAL DEL CLC

Durant molt de temps hem escoltat, llegit, estudiat, adaptat i discutit què era la logopèdia i qui érem els logopedes, majoritàriament des d'altres visions professionals. Ara i amb aquest document que tenim les mans, tots aquests dubtes queden aclarits.

La importància cabdal del Document de Perfil Professional (DPPL) és que per primera vegada som nosaltres, els logopedes, els que definim qui som, què fem, on ho fem i quina és la nostra professió. Finalment, els logopedes som els protagonistes de la logopèdia.

Aquest ha estat un document difícil d'elaborar precisament, perquè s'han tingut en compte d'altres professions amb les quals la logopèdia hi té interrelació professional o hi comparteix àmbits d'actuació. Venim d'una història, tenim un present i caminem cap el futur. I ara som nosaltres doncs, els qui escrivim la nostra història, producte d'haver arribat a una maduresa professional.

El DPPL és el text que defineix la nostra professió i l'actuació en el camp professional. És una eina de recull i projecció de la feina que fa el logopeda.

Aquest document és fruit del treball rigorós i metòdic de la Comissió de Perfil Professional, als membres de la qual aprofito per agrair-los la seva tasca. Aquesta tasca va ser consensuada, revisada i aprovada pels col·legiats i per diferents professionals del món universitari, sanitari, docent…

Esperem que el DPPL sigui una eina consultada i útil, tant per les administracions publiques, com per les universitats on s'imparteixen els estudis de logopèdia, com , en definitiva, per a tots aquells professionals que fan que el seu treball sigui un orgull per a la nostra professió.